VABILO: Zbori krajanov z županom Jožetom Papežem
Javni razpis – kmetijstvo 2015
september 14, 2015
Razpis za sofinanciranje jezikovnih, računalniških in strokovnih izobraževanj
september 16, 2015
Prikaži vse

Vabilo na delavnice LAS STIK

Konec julija je bila ustanovljena Lokalna akcijska skupina Suhe krajine, Temenice in Krke (LAS STIK). To je pogodbeno partnerstvo javnih in zasebnih subjektov na območju občin Dolenjske Toplice, Ivančna Gorica, Trebnje in Žužemberk in je namenjeno povezovanju, tesnejšemu sodelovanju med občinami ter spodbujanju celovitega in uravnoteženega razvoja na območju vseh štirih občin po pristopu »od spodaj navzgor« (pristop »Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost«: CLLD), več na http://www.ciktrebnje.si/images/DOKUMENTI/O_LAS_STIK-zadnja_verzija1.pdf.

Da bi zagotovili kakovosten in učinkovit razvoj lokalnega okolja v obdobju do 2020, smo pričeli v skladu s smernicami MGRT s pripravo Strategije lokalnega razvoja LAS STIK.

Obveščamo vas, da je delavnica za LAS STIK v ŽUŽEMBERKU v sredo, 16. 9. 2015, ob 17. uri in ne 15.9. 2015 kot je zapisano v vabilu! V kolikor se delavnice  ne morete udeležiti, ste lepo vabljeni v Ivančno Gorico, Trebnje ali Dolenjske Toplice.  Zaradi lažje organizacije, vas naprošamo, da udeležbo na delavnici predhodno potrdite na telefonsko številko 07/ 34 82 100 ali na 041 567 772.

Vsebina delavnic:

– Pristop LEADER/CLLD v programskem obdobju 2014-2020
– Zbiranje projektnih predlogov za vključitev v Strategijo lokalnega razvoja LAS STIK.

Urnik predvidenih delavnic si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vabilo na delavnice

Projektni obrazec