Javni razpis za sofinanciranje dogodkov za leto 2018
september 12, 2018
8. pravljična noč in dan na Žužemberškem gradu
september 19, 2018
Prikaži vse

7. regijski festival zaTE (26.- 28. 9. 2018)

“Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.” Georg Simmel

 

Regijski festival zaTE je največji karierni dogodek v naši regiji in bo letos potekal že sedmo leto zapored. Letošnji program festivala vam ponuja informacije in koristna znanja za izboljšanje zaposlitvenih možnosti ter kompetenc za aktivnejše življenje v prihodnosti.

 Aktivirajte se in se udeležite dogodkov festivala v vašem kraju!

 

Oglejte si koledar festivala.

Prijave na dogodke TUKAJ

 

Dogodki se bodo odvijali v prostorih RIC-a Novo mesto (Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto).

 

Lepo vabljeni!

 

Festival se odvija znotraj dejavnosti Svetovalnega središča Novo mesto v okviru Dnevov svetovalnih središč ter projekta Dejavnost informiranja in svetovanja ter ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022. Udeležba na dogodkih festivala je brezplačna, ker je dejavnost sofinancirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.  Izvedbo festivala omogočajo vse sodelujoče organizacije. Organizator festivala je RIC Novo mesto skupaj z Zavodom za zaposlovanje OS Novo mesto. Izvedbo festivala omogočajo tudi druge ljudske univerze v regiji, in sicer: ZIK Črnomelj, LU Kočevje in CIK Trebnje ter vse sodelujoče organizacije. Pokrovitelj festivala je Gregor Macedoni, župan MO Novo mesto. 

Dogodki festivala se odvijajo v celotni regiji, tudi v Črnomlju, Trebnjem in Kočevju. Program na omenjenih lokacijah je dostopen na povezavi: https://www.zik-crnomelj.eu/.