VABILO: Zbori krajanov z županom Jožetom Papežem
Poroke naših babic in dedkov
september 22, 2015
Poroke naših babic in dedkov – sprememba lokacije
september 25, 2015
Prikaži vse

13. srečanje turističnih zanesenjakov

13. SREČANJE TURISTIČNIH ZANESENJAKOV OBČIN TREBNJE, STRAŽA, MIRNA PEČ IN ŽUŽEMBERK

Ob svetovnem dnevu TURIZMA se na Domu Frata že tradicionalno zbrajo člani turističnih društev iz Občin Mirna Peč, Straža, Trebnje in Žužemberk.

Dom Frata postaja priljubljeno zbirališče tudi za kolesarje in ostale pohodnike ter občane tudi ostalih občin, leži na meji občin Mirne Peči in Žužemberka. Od leta 2003, ko je bilo prvo srečanje članov TD Suha krajina in TD Mirna Peč, katerim so se kasneje pridružili še člani TD Straža, TD Trebnje ter Kulturno turističnega društva Dobrnič, je srečanje preraslo v izmenjavo izkušenj, vzpodbujanje zdravega načina življenja ter oživljanje nekdanjih pešpoti, s sporočilom TZS TURIZEM SMO LJUDJE!

Vabljeni na že 13. srečanje, ki bo tokrat 26.9.2015, ob 12.00 uri na Frati. Iz posameznih zbirnih točk bodo od 8.30-9.00 ure organizirani tudi vodeni pohodi po stezicah, ki so včasih bile.

Na Frati bo poskrbljeno za okrepčilo in zabavni program z družabnimi igrami, vse z namenom druženja med člani društev in občani občin ter spoznavanja izjemne kulturne, naravne in žive dediščine naše domovine.

Vabilo